Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=1yG0Ya452vI


New York när vi bodde där

tänker på new york 

när vi bodde där 

inte här

 

alltid i en lite höstbrun färg och solstrålar

och cafeer med tegelvägg

som i Friends

 

ytterrock och takeawaycoffee

vackra löv på marken 

 

det är alltid höst i mitt new york 

varför då? 

 

lite friare

lite smalare var jag

och stora matbord med alla vänner runt omkring

prat om viktigt livsnära men aldrig för allvarligt

 

ytterrock och takeawaycoffee

kalkonmiddag och skratt

känsla av samhörighet och att vara på rätt plats i universum 

 

men det var en film 




Prosa av Saring
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-10 12:57



Bookmark and Share


  Saring
yupp. Woody Allen under en period då han alltid var på gott humör av någon outgrundlig anledning :)
2014-05-10

  axveronika
Du bodde ihop med Woody Allen?
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring