Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isvak

och när vi tror att allt är som vanligt vill jag berätta för dig om den här isvaken som jag har

mitt emellan lungorna

Vi tror att allt är som vanligt och jag går runt med en isvak i bröstet 

 

Jag har förresten aldrig fått nånting när jag pilkat 
Tänker att det kanske beror på att jag inte tror på att fisken finns där
nere

i det kallakalla
Fast att jag vet att fisken finns där nere tror jag inte att det är så 

Lite som att du inte tror på Uppsala 

 

Men vi tror på att allt är som vanligt 

 




Fri vers (Fri form) av Saring
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-15 11:08



Bookmark and Share


  Marta
du, detta är riktigt bra
nivåerna
liknar mina
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring