Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med svavelstickorna

Att träffa dig ger en kick
En sockerkick som gör mig hög
Men sen…

Jag är kvinnan med sockerberoende
Men sockret är gift…
Och kommer så att förbli

Hur jag än vrider och vänder på det
Så är sockret gift
Och blodsockret dalar efter kicken

Jag är flickan med svavelstickorna
När jag träffar dig blossar allt upp igen
Min kärlek, min åtrå, min längtan, mitt hopp

Jag tänder en sticka till...
Det blir så ljust och känns så bra för en stund
Men sen blir det mörkt och kallt och ensamt




Fri vers av Ullinen
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-13 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ullinen
Ullinen