Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, längtan är min arvedel

Ångest, ångest är min arvedel
skrev Lagerkvist.
Längtan blev min...




Fri vers av Ullinen
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-05 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ullinen
Ullinen