Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig en mirakelkur!


Ett vitt litet piller

Ett vitt litet piller?
En skicklig kirurg?
En handgranat?

som kliniskt effektivt explosivt eliminerar
min grämelse
min längtan
dig
ur mitt hjärta




Fri vers av Ullinen
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-06 10:08



Bookmark and Share


    Kreta
Så sant!
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ullinen
Ullinen