Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bottenlösa rädsla

Vi träffas och dras in i förtrollningen
Sen går du och det blir tyst
Dagar och veckor går. Tystnad...

Jag famlar och ramlar
Jag ramlar ner i din bottenlösa tystnad
Där finns inget att förhålla sig till

Säg något
Säg att du vill, säg att du inte vill
Säg att du vill men inte kan

Be mig fara och flyga
Säg vad som helst
För jag är så rädd för din tystnad




Fri vers av Ullinen
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-13 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ullinen
Ullinen