Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först när jag ger upp hoppet blir jag riktigt fri


Jag hoppas kunna sluta hoppas

Ibland får jag höra
Att jag inte ska ge upp hoppet
inte sluta drömma
inte sluta tro att jag kan få det jag vill

Men att ge upp hoppet
Släppa taget om orealistiska drömmar
Acceptera att livet är som det är
Är kanske det enda sättet att verkligen bli fri?

Fri från orimliga förväntningar
Ouppnåeliga mål
Kostsamma ambitioner
Smärtsam längtan

Om jag är öppen för det som är
Nyfiket betraktar det som kommer till mig
Lever här och nu
Blir jag fri och livet lite enklare

Just nu försöker jag acceptera
Att det är så svårt
att ge upp hoppet, sluta drömma
Och acceptera allt som det är




Fri vers av Ullinen
Läst 179 gånger
Publicerad 2014-03-24 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ullinen
Ullinen