Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dödade tiden

"jag försöker döda tid” eller " jag försöker använda tiden " kalla det vad ni vill.

Jag har använt tiden till komma på de perfekta mordet på tiden. Så tiden har just nu kommit på sitt egna självmord eller vänta… Det var ju jag som kom på det tiden var ju min sidekick / medhjälparen till sitt eget mord. Så här skulle ja gå tillväga…

Jag lånar tidsbilen från tillbaka till framtiden. Jag fyller bilen med sprängmedel allt du kan tänka dig från kinapuffar till c4 paketen från die hard 3 filmen när jag ändå kör så mellan tiderna så kan jag ju ta atombomben. Nu är vi inte bara två även utan tre som ska döda tiden och vi ska inte alls ut på någon rövarjakt nej vi ska faktiskt döda så barn testa inte det här hemma. Nu när jag sitter i min tids inställda bomb undrar ni förstårs var man ska uträtta detta mord följ med 3 rader ner så får ni se.


Vi sitter i samma bil jag och tid, en silvergrå missil en bomb på väg att döda tid. Vi bromsar in mitt i mellan tidslinjerna där mikrosekunder byggs upp. Där tänder jag lågan till ciggaren och i mina sista tankar I´ll be back.

Jag har nu begått ett självmord och medhjälp till mord. Kan de även vara så att jag är den största självmordsbombaren med tanke på att jag sprängde tidsrymden. Men vi hade ju tur alla fall att de här bara är min fantasi. Så återgå i lugn och ro till ni det gjorde.




Fri vers av JesperutanH
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar tanken på att
få tidsrymden att explodera
och gå upp i rök.

fin charmig text, med
mycket viktig bra metfor
som röd tråd genom
tidsrymden av alla bokstäver. :)
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH