Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext av: Nikke Erlandsson Kvinna/Man


Min grav

Han sträcker sin hand
Han letar sig fram
Han försöker berätta
Men säger ingenting

Hans blick är fäst vid något
Något som inte syns
Han rör sig mot himmelen
Mot skuggan av hennes kropp

Han skär i hennes hjärta
Han skär i hennes hals
Han letar efter smärta
Han ligger på botten av sin grav



Din känsla försvann
Din rädsla jag vann
När vi blundade länge
När jag kvävde din röst

Hennes färg ändras snabbt
Hennes ögon är svarta hål
Hon sjunger om smärta
Hon badar naken i mitt blod

Hon sjunger så vackert
Hon sjunger om mig
Hur vi står kvar där och blundar
Om vår resa till botten av min grav




Fri vers av Nikke Erlandsson
Läst 204 gånger
Publicerad 2012-03-14 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikke Erlandsson