Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext av: Nikke Erlandsson


Hjärnspöken

När ekot har ringt ut
Från skrik som förut
Lät som vackra melodier

När tiden tagit slut
När dom som skrek rakt ut
Har tystnat i ett tomrum

Då sa en röst
Du ska flyga till stjärnorna med mig
Och söka tröst, och hitta hem

Men om natten
Då kan jag flyga för mig själv

Å jag ser dom komma ännu närmre, ännu flera
Å jag ser dom fast jag inte vill

Å jag hör dom skrika ännu högre, ännu mera
Å jag hör dom fast jag inte vill

När ekot har ringt ut
När plågan tagit slut
När hjärtat slutat lida

Då ska jag flyga dit och titta om det finns något hem för mig
Där jag kan vara
Och tämja mina tankar


Jag kan flyga
Jag kan flyga




Fri vers av Nikke Erlandsson
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-03-14 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikke Erlandsson