Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext av: Nikke Erlandsson


Sång till dig

Det här är en sång till dig
En visa i vindens sus
En visa i havets brus
Det här är en sång till dig

Det här är en sång till dig
En visa om tro och hopp
En visa i trädens topp
Det här är en sång till dig

Jag viskar till dig att
Jag älskar dig i natt
Jag blundar men kan ändå se
Se dig

Det här är en sång till dig
En visa till kärleken
En visa till skönheten
Det här är en sång till dig

Det här är en sång från mig
En visa om dig och mig
En visa om ja och nej
Det här är en sång till dig

Jag viskar till dig att
Jag älskar dig i natt
Jag blundar men kan ändå se
Se dig




Fri vers av Nikke Erlandsson
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-14 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikke Erlandsson