Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext av: Nikke Erlandsson


Hand i Hand

Glöm inte mig
Jag står ju här bredvid dig
Hela tiden
När du blundar

Döm inte mig
Jag ska inte leva upp till dina krav
Allt jag gav
Det brinner i tankarna

Nu står vi hand i hand igen
För att möta framtiden

Nu står vi hand i hand
Du och jag

Glöm inte mig mig
Jag ligger här bredvid dig
Hela tiden
När du sover

Jag drömmer om dig
Jag faller men dina armar bär mig
Och jag ber dig
Bär mig tills döden skiljer oss

Nu står vi hand i hand igen
För att möta framtiden

Nu står vi hand i hand









Fri vers av Nikke Erlandsson
Läst 212 gånger
Publicerad 2012-03-14 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikke Erlandsson