Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext av: Nikke Erlandsson


Mitt samvete

Trångsynt, Gladlynt
Kanske försent
Eller tidigt
Vem vet

Instängd, Bortglömd
Ångest och djup sömn
Är jag ensam, vem vet

Så glöm allting vackert
Glöm allt som var bra
Glöm allt jag sa

Vart är mitt samvete
Hon är här, hon är här med mig
Vart är min älskling nu
Hon är här med mig




Fri vers av Nikke Erlandsson
Läst 249 gånger
Publicerad 2012-03-14 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikke Erlandsson