Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad



Om dom frågar så säg att ni inte har sett mig.
Även om ni nekar så fortsätter dom leta för dom
vill vända ut och in på mig. Äta mitt hjärta rått och
spetsa mina lungor på sina spjut.

Har ni andats i sån där rysskyla samtidigt haft 100 kg
Som väger på hjärtat , en kniv i ryggen,
kedjor runt fötterna.
Så får ni har den känslan av att det här är helvetet
värre än så här blir det inte, men ändå slår blixten ner på er.

Då pratar vi samma språk då har vi nog som aura av demon eller kanske
är dom ett stort gäng av demoner.
Så ser ni mina oskyldiga ögon så göm jag hade gjort det för er.




Fri vers av JesperutanH
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-14 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig text som förflyttar mig till en annan dimension och tidsrymd....lite av fantasy över den....gillas!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH