Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga demoner i natt

Jag är trygg i natt
Inga demoner
Allt oknytt är bortjagat
Utav dig
Mannen med den sexiga rösten
Fast nu är du tyst
Det enda som hörs är dina lugna, tunga andetag
Jag låter fingrarna löpa över dina skyddande armar
Len hud
Muskler
Doften av dig ger mig ro
Jag tankar närhet
I natt är jag trygg




Övriga genrer av phenomena
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-03-15 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena