Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsvar

Södersjö
nordansjö
dröm om violer

Det blommar
i backarna

och doftar av körsbär

när isarna rämnar
och stenarna äntligen
fäller skalen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-16 08:45



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vackert om våren!
2012-03-23

  Måna N. Berger
Underbart:

"när isarna rämnar
och stenarna äntligen
fäller skalen"
2012-03-16

  Börje Larsson
skön vårdikt....
2012-03-16

  anita VIP
Helt underbar
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP