Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under förevändningen att :"Detta behöver utredas noggrannt" , skjuter KU (KonstitutionsUtskottet) upp ALLA beslut i denna infekterade Affär till ,tidigast, hösten 2012 !


Saudi- Affären - KU bjuder Myglarna på gott om tid !

Detta innebär ju att de Skumma politiker och tjänstemän som syltat in sig i denna affär får GOTT om TID att sopa igen spåren ! Dessutom har vi ju redan hört (i P1) att de vill SÄTTA DIT uppgiftslämnaren ! Sannolikt är det ju en ANSTÄLLD inom försvarministerns ministär (eller inom FOI) , som kommer att få ett HELSIKE om de finner honom/henne, givetvis sparken och kanske åtal för spioneri ! Men UTAN denne modige person så skulle vi aldrig fått veta om den MYGELAFFÄR ! Så, egentligen, borde uppgiftslämnaren få ett PRIS i stället !
Men det Gnidna Patrasket på Försvarsdepartementet vill ju ,GIVETVIS, sätta dit denna hjälte !
Jag tillhör dem som hoppas att vår "Whistleblower" klarar sig ! Och kan FORTSÄTTA att lämna KOMPROMETTERANDE uppgifter till P1 om Dräggen på Försvarsdepartementet (och deras "sidekicks", FOI, mfl) .
Har ni tänkt på hur LITE (proportionerligt sett) som skrivs i de stora drakarna kring det här ? Jämför med pseudonyheterna om Juholt , t ex ! RUTTET är vad det är !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-03-16 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska