Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar ömhet

Trampar fötter
i mjuk gulgrön
våt mossa

andas lugnande luft
trädens utsöndring

Transpiration är
avslappning

Djupa slingrande rötter,
pulserar trygghet och
stabilitet

Rotad


Ångestens hetta
lägger sig till ro


Din röst viskar ömhet,

på kortare än en sekund
injiceras
lyckohormoner

Och jag svävar




Fri vers av helenita VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-16 13:02



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!!
2012-03-20

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-03-19

  stenen/ Yv Ericsson
ja mycket vackert
som jag tar med på mina promenader i skogen
2012-03-19

  mare VIP
Mycket fin
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP