Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maten är god



så länge isen ligger
den är grånad av ålderdom
söker levande under

och jag ropar på mamma
kom väck mig
detta är blott

en mardröm


de likasinnade gliider över ytan
de är unga, kära tu
smittandet i skrattet i hjärtat

deras kroppar ropar
vulkaner ut och smälter
faror och svek

en dröm i en dröm


då den gamla isen ryser välmående
det knastrar och knakar
mörderskan ska få sina liv

fräscha unga bultande hjärtan
brister på det sköra stället
alldeles invid vassen

maten är god












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-16 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Maten e nästan viktigast!
2012-03-16

  TrollTörnTrappan VIP
isen som en monstermor, tror hon måste ta liv för att få liv, en vacker liten grotesque, med svårmättligt hål i grånaden
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP