Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Reinfeldts bristande förståelse för våra barn och ungdomar...


Svaret är att det kan bli försent ( original: Blowing in the wind, B. Dylan)

Hur många barn ska gå under till slut

innan ni ändrar er kurs ?

Ja, och hur många barn ska illa se´n må

för att ingen nå´t törs ?

Refräng :Svaret min vän , är att timmen är sen
svaret är att det kan bli försent

repris refräng


Hur många barn ska dödas idag
för att ni ingenting gör ?

Och hur många barn ska våldtas en dag
för att ingenting görs ?

Refr Svaret min vän, är att timmen är sen
svaret är att det kan bli försent (!).....

repris refr

Hur många barn ska mördare bli
för att de bara glömts bort ?

Och hur många barn ska knarkare bli
och få ett liv alltför kort ?

Refr Svaret...

Repr refr



-------








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mats Henricson
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 22:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur många ska gå till helvetet
och hur många ska vända om?
2012-03-17

  aol
strålande text med kuslig sanning uti, bra Mats reinfelt är ingen vän till den svage,
2012-03-17

  ULJO
En underbar tolknikng du gör med en slående text. Bob Dylan är min absoluta favorit och Reinfeldt är nog den jag önskar mig minst av alla.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska