Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är också en sol...


Vimmerby


Tiden kryper

små saker blir gjorda

jag kämpar med oron

steg för steg

framåt

ser möjligheter




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-17 10:56



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
juu, vänner överallt !!
2012-03-17

  M M Mannheim VIP
Först Ekenäs och nu Vimmerby!
2012-03-17

  bittemi VIP
Härligt hoppfullt! Ett litet steg i taget är en bra strategi! Fin text
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP