Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu i dag



ja du..

nu blir det en liten orgelkonsert

sedan promenad på Åsberget

solen skiner ju...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-17 11:04



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
"orgelkonsert" oh vad härligt!
Näkemiin (ett av få ord jag kan på finska)
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP