Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spänning

 

 

 

 

men dagen efter stod hon upp

såg ut genom fönstret mot Ringvägen
på ambulanserna

mellan balkongens galler
tittade kattflickan ut på gården

där var fåglar

en spänning i livet
ett löfte

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-17 12:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, vardagsnära
2012-03-21

  LenaJohansson VIP
klockrent
2012-03-19

  Ingela Svenson VIP
så enastående samlat, det vardagliga blir till guld!
2012-03-17

    ej medlem längre
spänning på sitt sätt åt båda håll
mycket snyggt!
kanske kan man undvika upprepningen av "genom fönstret" med andra ord?
2012-03-17

  R_M Grundström-Linder
Vet inte om det var tänkt så, men för mig blev dikten dubbeltydig när jag såg bilden på fåglarna. Kanske såg kattflickan också en spänning (rovfågel) i trädet. Vilket kanske ökade spänningen :)
Mycket sagt med få ord! Bra!
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP