Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om våren som kommer........


Vårbrus

Ljuset har kommit

jag glider till och från
i mina tankar

där mörkret styr!

jag vill möta ljuset
liksom jag en gång
mötte dig

aningslöst strålade
vi mot en vår
tillsammans

detta ljus som nu kommer

påminner mig dagligen
om dig

som rev upp mina
barriärer av ständig
klagan

du lyfte fram en kvinna
som jag vilat i ett
ide

helt borta från tillvaron.....

hela min kropp spirade av liv
jag såg världen i andra
färger

och du: jag har inte glömt!

jag förtränger dig så väl
att ljuset bländar och
förtar min kraft

att inse att en ny vår
kan ge tillbaka

vad du en gång gav!

förlorad är du....

dock inte jag
som bejakar det

skönaste brus...

som våren
nu framkallar.





Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 456 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-17 20:03



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Ömsint, vemodigt och väldigt vackert
2012-05-04

  Bodil Sandberg
Enormt vacker varm kärlekspoesi!ömsint strömmar känslorna tack för så fin och givande läsning!
2012-03-27

  Lars Hedlin
Så fint..
2012-03-19

  ULJO
Fina tankar tycker jag
2012-03-17

  Fredrik P. VIP
Kärlekshoppet spirar
i vårljuset som också
kan väcka svåra minnen.
Och hoppet är ju som bekant
det sista som lämnar oss.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg