Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
------


Varför får alltid Rättvisan stryk ?

För att Egoism, Girighet, Maktlystnad , Lögnaktighet, Oärlighet, Medlöperi ,
Okunnighet och Ondska ,alla dessa tillsammans, bildar en svårforcerad Mur som Rättvisan hitintills ,INTE kunnat rasera..........

--------




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-17 22:49



Bookmark and Share


    Anneli A
Människan är en stor egoist!
2012-03-18

    ej medlem längre
Det är bara människorna själva som kan förändra sina liv.
Vi lever i den värld vi förtjänar. Den kan aldrig bli bättre än vår svagaste punkt.
2012-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är bara Jesus Kristus som kan råda bot på syndens problem.
2012-03-18

    ej medlem längre
Läs den Heliga skrift där finns svar!/Birre
2012-03-18

  Magica VIP
För att det flesta människor inte har civilcurage dessvärre.
Feghet är en av de farligaste vapnen...
2012-03-18

    ej medlem längre
jag tror att muren rivs och byggs i vågor. somliga av oss inväntar den stora Vågen. men det beror ju på kontext och vad som menas.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska