Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjutgalna


Än är det lugnt men snart börjas det

Träd och växter blir vilda och våryra
och börjar skjuta för fullt
skott efter skott

Tur i alla fall att de är både lösa och ljudlösa...




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanon(!)bra bild!! :))
2012-03-19

  Njord
Härligt klurig text!
2012-03-18

    ej medlem längre
Skön skjutglädje i din lite ovanliga vårvinkling.. bara att ducka?
2012-03-18

    leelee
Nu drog jag på smilbanden. Precis som man gör på våren. :-)
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP