Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löfvén-effekten har gjort att opinionerna går de Röd-Grönas väg...


Ett Nytt Vägskäl !

Men allra först så vet vi INTE ens om de Röd-gröna är något hållbart och säkert alternativ . Miljöpartiet har vacklat, de har ju, faktiskt, slutit en del "avtal" med Alliansen och miljöopportunistiska "frierier" till Mp ,från Alliansens sida lär fortsätta, det lär ju ,t o m, vara möjligt att Reinfeldt erbjuder Mp en regeringspost !
DÄRFÖR står SAP nu vid ett nytt vägskäl , när "färskingflörten" från väljarnas sida, beträffande Löfvén , nu snart är över ! Snart begär opinionen mycket, mycket MER från honom ! Frågorna hopas : Hur mycket/litet VILL Löfvén och co samarbeta med Vänsterpartiet ? Hur SKA de åter få mera intimt i hop det med Miljöpartiet ? Hur ska SAP återfå TROVÄRDIGHET beträffande vapenexportfrågorna ? Eller vill Löfvén bara sopa dessa frågor under mattan ?
Och hur MYCKET vill SAP återställa de sociala trygghetssystemen ? 50 procent ? 10 procent ? 75 procent ? 2 procent ?
Och VAD vill SAP göra åt Riskkapitalbolagens härjningar inom vårds- och friskolesektorn ? Mm mm ....

MÅNGA frågor, NU väntar vi, med spänning, på SVAREN, Stefan Löfvén !

------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-18 10:43



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Löfvén inger förtroende och förkroppsligar trygghet för människor, det är det som är poängen. Politiken är, som den alltid har varit, bra. En politik för alla!
2012-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Förväntar man sig för mycket av människor blir man bara besviken.

Det viktigaste vägskälet är valet av evighetstillvaro.
2012-03-18

    ej medlem längre
Grattis till utvald text.

Frågorna är många, men det känns ändå hoppfullt.
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska