Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud så skönt det är att skriva...


Vad ska man någonsin med en identitet till?


Vad ska man någonsin med en identitet till? Man borde lära sig att cykla enhjuling eller sjunga opera, köra lastpråm eller baka wienerbröd. Den ångest som kommer av att ambitioner fortfarande finns måste ju vara något bra? Driven till vansinne eller handling så kommer ju något att förändras på ett eller annat vis. Mellan självdestruktiva vanor och tyst acceptans av det som gäller finns ingen hjälp annan än konformitetens helvetestratt som suger i sig naiviteten och det lilla extra. I framtiden kommer det att finnas en passande smiley i slutet av varje självmordsbrev. Synd att Einsteins patentkontor registrerat Sartres vilsenhet för annars skulle det vara en fullt legitim roll att fylla i världen. Det börjar bli på sin plats att bli snygg. Man måste tänka på artens fortlevnad och kommande generationers pretentiösa Hans och Greta.




Övriga genrer av Kyon
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-01-27 06:19



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
...och gud vad skönt det är att läsa...! älskar din name-dropping och fascistiska slutkläm!
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kyon