Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kommer att minnas första perioden Bara straffläggningarna


I väntan på matlust och Athena



Det föds inga vishetsgudinnor ur min gårdag
Bara rationaliseringar

Spunna av ord som inte kan andas syre
Bara dagenefterångor

Här uralstras inte några insikter
Bara brustna löften

Vädrar inga lakan som diplom idag
Bara fårets ulvakläder




Fri vers av Kyon
Läst 1416 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-18 14:53



Bookmark and Share


  Nanna X
mystiska ord & glasklar stämning: järn
2009-08-24

  Ms Lovecraft
Vi blir alla lite gris på vägen...
så det är ju lika bra att vara ärlig.
2006-02-19

  Wretling
Extakt !
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Kyon