Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst i habegäret

Höst i habegäret
Vardagsskräck river i folkhemshamstringen
Vardagsmissbruk ett blödande sår i studielånet
Ungdomens självhat
Ålderns likhet likform lik
Rädslomurar
Runt människoöar
Kravallpolis mot demonstrant
Spritångor från nattvagnstant
Snålblåst river runt livet




Fri vers av Kyon
Läst 741 gånger
Publicerad 2006-01-27 06:24



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Råkall novemberkyla genomsyrar texten och får mig att huttra och dra kappan tätare omkring mig. (Eller ska den vändas efter vinden? jag har inte lärt mig än)
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kyon