Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosofiskt Referens(s)ex.


Att göra flickan i antikvariatet till kvinnan som får lusläsa min Balzac.



Vi ska återerinra vinkelsumman mellan fyra sängstolpar.
Jag ska spela slavpojken.

Vi ska skåda solen medan våra kroppar är fängslade i grottmyten.
Jag ska lägra min barnmorska.

Vi ska falsifiera P(r)op[p]er och äta oss mätta på varandras hedoner.
Jag ska göra Kirkegaards tros-språng utan ånger.

Vi ska rubba våra paradigms stelnade kärnor.
Jag ska visa min trubbiga Modus Tollenspil.

Vi ska bli varan-i-varandra.
Jag ska fästa Sisyfos sten på Venusberget.

Vi ska leka Herre- och Slavmoral så det skriks \"Gud, GUD, GUUUUD är död\".
Jag ska vara ligga-övermänniskan.

Vi ska bända ett fönster i varandras monader.
Jag ska bjuda henne att dela cynikerns tunna.




Fri vers av Kyon
Läst 937 gånger
Publicerad 2006-02-18 03:58



Bookmark and Share


    ivre_de_vie
vackert !
speciellt näst sista raden
/ i
2006-05-04

  Ms Lovecraft
Chosan!
Här var det ord och inga visor...
eller rättare sagt; mycket snack och xxx i verkstaden.
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Kyon