Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av hundra flådda fraglar

Jag är en flådd fraggel
Jag är en mördad mupp
Jag är en av de som dansat
Med din hand i röven
Längs paradgatan

Jag blev såret i ditt samvete
Jag blev Casper det snälla spöket
Jag blev en del av förra årets
Använda och uthängda
Dödade fuskpäls




Fri vers av Kyon
Läst 856 gånger
Publicerad 2006-01-30 23:15



Bookmark and Share


    Agnieszka
har läst flera dina dikter...
intressanta, fascinerande och jag blir nyfiken på att läsa mer
(ska kommentera lite mer när jag känner mig mer vaken)
2006-02-20

  Shininkagemusha
"Jag är en flådd fraggel" huh? Starka bilder. Råa med en viss distans.
2006-02-18

  Ms Lovecraft
Det känns ju lite fånigt att det än så länge bara är jag som kommenterar dina dikter... Dessutom har jag tagit slut på superlativ.
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kyon