Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tar tacksamt emot dina två rader om det skulle rinna till. Det finns nog tillräckligt med metaforer gamla som nya för många många strofer.


Blodfylld hyllning

Såg en proggtjej och fick
Ett tältprojekt i byxorna

Såg en gothbrud och blev
Allt annat än anemisk

Såg en femme fatale och rusade mot
Den lilla döden

Såg en blåblodig härskarinna och upplevde
Kronans inflation

Såg en prinsessa och höjde
En trubbig lans

Såg en naturvetare och Newton
Fick ett ollon i huvudet

Såg en Freudian och kände mig
Fullt normal




Fri vers av Kyon
Läst 802 gånger
Publicerad 2006-01-31 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha, som jag fnissade för mig själv när jag läste igenom denna - väldigt skickligt skrivet :b
2006-02-18

  Ms Lovecraft
"tältprojekt" - resning där och hatten av!
men du är alldeles för prydlig för att jämföras med teratologen. än så länge. shapea ner dig så får vi se... kom ihåg att det är naturalismen som är den intressanta eran. varför titta på soporna när man kan gräva i dom?
2006-02-01

  eerie
helt enligt min smak,
kanon.
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Kyon