Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nattsvart droglikt lugn

var är texten
den vill inte infinna sig

varför ska jag skriva
om mänskornas tillkortakommanden
det gör mig bara deprimerad

snöfall som bryter löften
om en tidig annalkande vår

tröttheten som biter
i svansen
omintetgör rörelse
mot friare vidder

är det lugnet kamouflerat
som infunnit sig
så blir osäkerheten större
var det inte mer än så

detta att vara praktiskt
avstängd likvärdigt
med stekpanneslag
mot huvudet
omintegör varje steg

är ju som att redan
ha hamnat i
gravurnan
där sång och dans
inte göre sig
besvär





Fri vers av Kim VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP