Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är ingenting- utan dig

Utan dig
mot min hud

är allting
-ingenting

Naken vandrar jag

I tystnaden
hör jag
skriken
av sorg

En sorg som
stal mina
ögons
ljus

-
men jag släpper aldrig
hoppet

du lovat
ska komma

-
Naken badar jag,
konstaterar

Du finns inte längre

mina
händer
fortsätter
söka dig
ändå

-

Jag är ett stycke öppet sår
utan dig

Och
allting

är
ingenting

utan dig




Fri vers av helenita VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-03-19 12:44



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2012-03-26

  Eaglemountains VIP
Så starkt - så sant - så berörande ... tack!
2012-03-26

  F.
Få meningar känns mer sanna. Att allting, är ingenting.
Skickligt författat.
/F.
2012-03-26

  Änglaögon
Vackert poetat.
2012-03-26

  Peter_K65
Mycket vackert!
2012-03-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-03-19

  charlotte hedendahl
Stark och talande!
2012-03-19

  Miss Mi
/Jag är ett stycke öppet sår
utan dig/

verkligen talande smärta som beskriver
hur ont saknad verkligen gör
2012-03-19

  Kim VIP
starkt skrivet.
2012-03-19

  Linda CH VIP
Gripande och vackert skriven!
2012-03-19

  Tillbringaren
Så vackert skriven!
2012-03-19

    ej medlem längre
fint.
2012-03-19

  mickech
Du berör mig, känner igen tonheten.
2012-03-19

  Bibbi VIP
Mycket berörande.
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP