Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du och jag

Bara du och jag kan se över havet
Och lita på att vi kan nå varann
Många söker vad som finns under skalet
Men snuddar bara känslan på flykt över land

Vi sågs vid ett vägskäl så hastigt så kort
men nog för att fastna i ett finmaskigt garn
nu trasslar sig tråden bara jag tittar bort
och jag fryser och skakar som ett febersjukt barn




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP