Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevar i mörkret

Jag trevar i mörkret
Letar
Känner din varma, lena hud
Smyger mig tätt intill
Lyssnar
Natten är tyst
Endast ljudet av ditt dunkande hjärta
Dina tunga, rofyllda andetag
Mitt inre fylls av värme,
av lugn och trygghet
Du är här
Underbart!

Då kan jag somna om




Övriga genrer av phenomena
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena