Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulen lycka

Ett stulet möte,
i en skåpbil
Mina fingrar kramar dina heligaste kroppsdelar
Ett mörkt rum,
ett förråd, kanske
Din kropp emot min
Jag känner din åtrå
Lusten som vaknar även i mig
En stund av stulen lycka
En dröm, en tanke, en fantasi




Övriga genrer av phenomena
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-03-19 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena