Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på pränt i färg

plötsligt blir jag tveksam

har jag återigen

byggt ett luftslott

på kanten av stupet

som enligt hörsägen

gömde vackra blåa

sippor

som förtrollade

alla som kunde

se dem

var det bara

en synvilla

utan fotograferingens

möjligheter

att fånga




Fri vers av Kim VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP