Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slav

när vi som jobbar på golvet skadas
talas det enkom om klass

som träl i moder sveas maskineri
går armar
ryggar
kroppar i spillror

ditt yrkesval blir din pöbel
kronisk smärta
nattsvart svärta

när jag som medmänniska beskådar
min framtid i ögonen
på de som nu närmar sig pensionen




Fri vers av ~alruna~
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-23 11:45



Bookmark and Share


    jaybird
"ditt yrkesval blir din pöbel"

en skickligt laddad käftsmäll

lyckad kombination
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~