Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor på sängen

kyssen när jag vaknar
värmen omfamnar mig
avtryck runt nacken
dök igenom natten med snöande hjärter

strandas i ögon
doften av havskusten vilar i håret
smaken av liv drogs från hennes läppar
magnetisk
elektrisk i varje rörelse
livlig passion

under det tjocka skalet
vilar pärlan på mjuk kudde

rosen blad på sängen
beröring mot huden
en värld


ljusnar




Fri vers av M.A.J.R
Läst 418 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-03-20 08:18



Bookmark and Share


  Änglaögon
Väldigt vacker kärlekspoesi...
2012-04-07

  Ninananonia VIP
Underbar.. rosor :)
2012-03-24

  aol
underbart skaldat vännen
2012-03-23

    Birgersdotter VIP
Jättevackert
2012-03-21

  Tosca
Väldigt vackert!!
2012-03-21

  anita VIP
Underbar skriven
2012-03-21

  Nina Nightwish
Underbar text! Du kan verkligen skriva. Beundrar din stil
2012-03-21

    Ken Cassel
Bra Mathias!
:-))

Mvh
2012-03-21

    lory
härligt,underbart
2012-03-21

    Ordkonstnär
Väldigt vacker text, mycket bra skrivet!
2012-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skaldat. =) Värme och mjuk passion i raderna. =)
2012-03-20

  Linda CH VIP
Vilket vackert uppvaknande!
2012-03-20

  alvan
Underbar morgon att drömma sig in i... Vackert!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R