Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre kyssar



Tre gånger,
tre kyssar av olika män

en kyss tog jag själv,
för ivrig
för snabbt

den andra tog han brutalt,
utan känsla, bara tunga och
...aldrig mer vill jag

den tredje mjuk, försiktig
ilar i mina ådror, fladdrar i min mage
får min värld att gunga
vill bara ha mer ...




Övriga genrer av tanto
Läst 702 gånger
Publicerad 2006-01-27 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto