Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig på halva vägen


Du sa;

Möt mig på halva vägen,
älskade
tag min hand, jag skall fatta din
Är så rädd att du faller
då klippan är hal

Tag min hand
jag skall inte släppa din
Inte förrän dina fingrar lösgör sig
inte förrän jag har fört dig i säkerhet
här vid min sida

Tog steget ut i mörkret där du fattade min hand
följde dig klättrandes på klippavsatser
avgrunder inunder oss

stormar rivande inom oss

hoppet hängandes i sköra trådar
mellan oss

Se, detta är vad jag har att erbjuda...,

min hand i mörkret




Övriga genrer av tanto
Läst 939 gånger
Publicerad 2005-08-12 23:36



Bookmark and Share


  Markattan
En hand i mörkret är ju vad vi alla behöver ibland, en väldigt fin och ömsint skrivelse.
2005-08-20

    ej medlem längre
Målande beskrivet, känsloladdat!
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

tanto