Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående plastikoperationer...


Bröst


Det gäller att investera rätt

Ett par snygga bröst
ger mer glädje än pengar på banken

Och ingen kronofogde
kan någonsin ta dem
ifrån dig




Övriga genrer av tanto
Läst 813 gånger
Publicerad 2005-09-29 22:42



Bookmark and Share


    NoMi F
Hoppsan, här blev jag full
i skratt
Träffande
2006-01-13

  Markattan
Ja, som sagt man måste prioritera rätt :o))
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

tanto