Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland ser man inte vad man har, livet kan ändras så snabbt...


A God reason



Har fått det här problemet,
en utmaning är det
för stor att ta itu med,
det tynger mig gränslöst

och jag undrar
varför?
Varför ger du mig alltid saker så svåra att klara?
och då fattar jag plötsligt!

Förut tyckte jag att livet kändes trist
just därför skickar du mig detta
för att jag skall inse hur bra jag hade det,
egentligen...

för att lära mig




Övriga genrer av tanto
Läst 733 gånger
Publicerad 2005-08-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto