Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paris i mitt hjärta


Det var dagar jag sällan såg solen
enbart takens silhuetter mot gryning
Notre Dame i kvällsljus
Dagar vi aldrig åt
nätter av ändlös hunger

Lyssnade till dina dikter
den sista kvällen
till mig dedikerade
på stranden
vid kanten av floden Seine

Någon spelade sax
så magiskt
liggandes i ditt knä
min hand i din
så mjuk
blicken i dina ögon

Förlorade mig själv för alltid,


fast i tiden är jag nu




Övriga genrer av tanto
Läst 793 gånger
Publicerad 2005-08-10 00:26



Bookmark and Share


  Poppin
så Vacker!! tack
2009-04-27

  Markattan
Åh, så vemodsvackert och målande skrivet. Paris är ju en underbar stad som kan bjuda på underbara minnen!!
2005-08-20

  Jessi
Paris finns i mitt hjärta också... Denna underbara stad man bott i ett tag.
Ljuv dikt!
2005-08-18

  Piri Piri
vackert.
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

tanto