Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet sinne

 

Liksom knoppen öppnar sig mot solen
ska jag öppna mitt sinne mot dig
alla orden som sägs skall jag spara
ljupt där inne då de var bara till mig

Ska försöka förstå vad du menar
fast ibland kan det vara rätt svårt
måste tänka på allt som oss förenar
inte på det som kan kännas så hårt


Vad mogondagen sen har i sitt sköte
vet varken du eller jag just nu
kanske blir det ett lyckosamt möte
jag ser ljuset - säg mig vad ser du...




 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-20 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP