" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här går det när en vanlig människa försöker förstå forskarna i " Vetenskapens värld"




Den overkliga verkligheten

Den verklighet vi upplever

kanske inte existerar

Vi ser den som ett hologram

Det går att vara på två ställen samtidigt

men de svarta hålen fungerar inte som vi tänkt

De är kanske inte så farliga

Vår fantasi är troligen den sanna verkligheten.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 14:30



Bookmark and Share


  Silverstripe
Snygg betraktelse över en outtömlig funderingskälla!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP