Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskiner 2009





Vår tid styrs av en maskin.
Vi färdas i maskiner.
Vi får hjälp av maskiner när vi ska födas
samtidigt på andra sidan klotet enligt en
maskins tid skickas en bomb ut,bygd på mekaniska
viss för att döda tusentals liv. Vi bygger ett system
gjort för att maskiner ska räkna ut livets slut.
Vad ska vi med proffserorer till när maskinerna snart
kan gå,tala och räkna.
I filmer segrar alltid människan mot maskinen.
Men då är ändå filmen visad av en maskin.
Tänk om de bara är en stor fejkad bild av lycka.
Så nu har jag en fråga.
Är vi människor eller är vi maskiner?




Fri vers av JesperutanH
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord spinner igång tankarna....
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH