Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanibalfika 2009






Du kommer in i ditt kök.
Där Jesper precis dök ner ugnen.
Du känner att du är i en av
dom där ålders kriserna
då man drömmer om en egen unge.
Du sätter dig ner på kök stolen,
samtidigt som du kopplar in fjol
årets blender. Du lutar dig tillbaka och
tänker att du ska lyckas få en massage njutning
så du försöker sätta i den i olika håll.
till slut hittar du ett håll och gör mål.
Nu står du där med en unge i famnen.
Som är gjord från dina egna tankar.
Men ditt huvud bankas på utanför,bebisen
har värkar som gör att den skriker slår.
Till slut så viker du dig och där kom
blendern ut. Du lägger ner ungen
där den kom i från, trycker on sen
vrider du om till full power.
Du ser hur fingrar och tår och resten av
babyns kropp mals ner till en 1 liter lång
milkshake. Men nu är det dags för ditt lilla
kaffe break.Tillbaka ugnen och ut med
sockerkakan som nu har blivit rosa.




Fri vers av JesperutanH
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH